Service Centrale Termice

Service Centrale Termice

Duo Rom SRL oferă service centrale si service instalații gaze prin partenerul Duo Gaz SRL. Oferim intervenții in si in afara garanției pentru centrale termice, precum si verificări periodice efectuate de specialiști acreditați ISCIR.

Oferim de asmenea service pentru instalațiile de gaze si revizii periodice pentru consumatorii atașați. Angajații Duo Gaz SRL dețin acreditările necesare ANRE pentru a efectua astfel de lucrări.

Service Centrale

Specialiștii Duo Rom va stau la dispoziție pentru a efectua lucrari tehnice asupra centralelor termice instalate in caminele dumneavoastră. Echipele noastre sunt formate din tehnicieni cu experiență, acreditați de ISCIR.

Oferim următoarele servicii:

  • Intervenții Tehnice pentru Centrale Termice – prețul variază in funcție de intervenție
  • Verificări/Revizii Centrale Termice (acreditate ISCIR) – 140 RON

Pentru programări online, folosiți Pagina de Programări.

Service Instalatii Gaze

Duo Gaz SRL dispune de specialisti acreditați de către ANRE pentru a efectua lucrari asupra instalațiilor dumneavoastră de gaze. Fie ca este vorba de simple verificări sau revizii ale consumatorilor atașați instalației, puteti programa oricând online urmatoare intervenție.

Oferim următoarele servicii, cu prețurile aferente:

  • Verificări Instalații Gaze (acreditate ANRE) – 50 RON/consumator
  • Revizii Instalații Gaze (acreditate ANRE) – 70 RON/consumator
  • Pentru clientii care doresc sa efectueze atat verificarea/revizia instalatiei cat si verificarea centralei termice se aplica o reducere, astfel pretul va fi :
  • Verificare centrala termica + Verificare instalatie gaz (2 puncte ardere) : 200 Ron.
  • Verificare centrala termica + Revizie instalatie gaz (2 puncte ardere) : 240 Ron.
  • Oferta se aplica pentru persoanle fizice.

Pentru programări online, folosiți Pagina de Programări.

Programări Online

Incepând cu iunie 2017 oferim clienților Duo Rom si Duo Gaz posibilitatea de a programa intervențiile service online, prin pagina dedicată. Desigur, pe langa programari online se pot face si programari telefonice folosind numerele de telefon disponibile.

Consultanță si Serviciu Clienți Online

Consultanta in Magazin

Consultanta in Magazin

Aveți o intrebare pentru noi? Doriți ajutor in alegerea celei mai bune centrale pentru acasă? Specialiștii noștri va stau la dispoziție prin platforma de serviciu clienți.

Folosim aceeași platformă si pentru a primi sesizări si intrebări despre lucrările efectuate de noi.

Promisiunea noastră: iti răspundem in maxim 24 de ore, complet gratuit!

Mulțumim tuturor clienților care au ales Duo Rom in ultimii 20 de ani! Alături de dumneavoastră am ajuns liderul absolut in vânzări și servicii pe piața din Sălaj!